Nevšední pekárna

1.6.2018 jsme u naší výrobny otevřeli také prodejnu, kde prodáváme pouze naše výrobky. Celá naše filozofie je založené na kvalitních surovinách, poctivém pečení a návratu k tradičnímu pečení našich maminek a babiček. Aby byl Pražský koláč stejně dobrý jako si ho pamatujeme z dětství a borůvkový koláč voněl po borůvkách a tvarohu. V prodejně nemáme stálou nabídku, ale snažíme se, aby jste u nás mohli ochutnat stále něco nového.
V roce 2014 jsme začaly jako Markéta a Šárka se společným pečením v malém zahradním domku, který jsme přestavěly na improvizovanou kuchyň a s deseti krabičkami jsme se vydaly do Prahy hledat odběratele. Cíleně jsme se vydaly do Karlíne, kde vzniklo spoustu kaváren.
Vánoce 2015 s sebou nesly první velkou zatěžkávací zkoušku a objednávky na Vánoční cukroví se zastavily na 650kg. To bylo obrovské množství jak na holky, tak na improvizovanou pekárnu. Pro další pokračování pekárny bylo nutné udělat rozhodnutí a Markéta pokračovala s pekárnou sama dál.
Na konci roku 2016 se začala rekonstruovat budova v Klecanských kasárnách, kam se přesunula celá výroba.